ДОБРО УТРО!

В 8,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 7°, които се усещат като 3°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 80%. Атмосферното налягане е 1025 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 18 км/ч. През деня облачността ще остане разкъсана. Максимални температури ще достигнат 12°.

Слънцето изгрява в 6,19 ч. и залязва в 19,56 ч.

В Добрич градусите в този час са 5 и се усещат като 1°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от северозапад със скорост 17 км/ч. В ранния следобед ще се изясни до слънчево. Максималните температури ще достигнат до 11°.

8° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 5°. Ясно е. Влажността на въздуха е 75%. Вятърът е от север със скорост 18 км/ч. Още преди обед ще се появят облаци. Максималните дневни температури ще достигнат 12°.

Има незначителна облачност и над Шумен. Температурата на въздуха е 7°, които се усещат като 4°. Влажността е 80%. Вятърът е северен със скорост 15 км/ч. През деня разкъсаната облачност ще се запази. Максималната температура ще достигне 13°.

Днес облачността над страната ще е разкъсана, често значителна. На места ще превали слаб дъжд, в планините над 1300 м – слаб сняг.

Ще духа до умерен, в източните райони и временно силен североизточен вятър и температурите ще се понижат.

Минималните ще бъдат между 1° и 6°, максималните – между 10° и 15°, в крайните югозападни райони до 18°.

СНИМКА Димитър Пехливанов