ДОБРО УТРО!

В 9 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 0°, които се усещат като -3°. Ясно е. Влажността на въздуха и 80%. Атмосферното налягане е 1014 милибара. Вятърът е от изток със скорост 10 км/ч. Денят ще е слънчев. Максимални температури ще достигнат 6°.

Слънцето изгрява в 7,41 ч. и залязва в 16,44 ч.

В Добрич градусите в този час са -1°, но се усещат като -5°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от югоизток със скорост 11 км/ч. Денят ще е предимно слънчев. Максималните температури ще достигнат 4°.

0° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като -2°. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е североизточен със скорост 7 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималните дневни температури ще достигнат 6°.

Незначителна облачност има и над Шумен. Температурата на въздуха е -1°, които се усещат като -3°. Влажността е 90%. Вятърът е югоизточен със скорост 5 км/ч. Максималната температура ще достигне 5°.

Днес над по-голямата част от страната вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Облачността ще е разкъсана, но след обяд ще започне да се увеличава и през нощта срещу четвъртък в западните райони ще превалява сняг.

Минимални температури между минус 5° и 0°. Максимални температури между 4° и 9°, в София около 4°.

rns