ДОБРО УТРО!

В 9 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 3°, които се усещат като -2°. Облачно е. Влажността на въздуха и 85%. Атмосферното налягане е 1022 милибара. Вятърът е от изток със скорост 11 км/ч. Денят ще е предимно облачен, следобед – слънчев. Максимални температури ще достигнат 8°.

Слънцето изгрява в 7,38 ч. и залязва в 16,36 ч.

В Добрич градусите в този час са 0°, но се усещат като -4°. Облачно е. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е от североизток със скорост 14 км/ч. По обед облачността ще се разкъса. Максималните температури ще достигнат до 7°.

2° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като -2°. Облачно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е източен със скорост 14 км/ч. Облаците до обед ще се разсеят и следобед ще е слнчево. Максималните дневни температури ще достигнат 5°.

Облачно е и над Шумен и така ще остане до обед. Температурата на въздуха е 3°, които се усещат като 2°. Влажността е 85%. Вятърът е североизточен със скорост 4 км/ч. Максималната температура ще достигне 7°.

Днес ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Минималните температури ще са предимно между минус 5° и 0°. Ще остане почти тихо. Максималните температури ще са предимно между 3° и 8°, малко по-ниски на места по поречието на Дунав.

rns