ДОБРО УТРО!

В 8 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 21°. Ясно е. Влажността на въздуха е 68%. Видимостта е 10 км. Атмосферното налягане е 1010 милибара. Няма вятър. Денят ще е слънчев. Максималната дневна температура ще достигне 25°.

Слънцето изгрява в 5,27 ч. и залязва в 20,48 ч.

В Добрич градусите са 21. Ясно е. Влажността на въздуха е 68%. Видимостта е 10 км. Вятърът няма. Ще остане слънчево през деня. Максималната дневна температура ще достигне 28°.
19° е в момента в Бургас. Има мъгла. Влажността на въздуха е 83%. Видимостта е 10 км. Вятърът е от изток-югоизток със скорост 7 км/ч. Денят ще е предимно слънчев. Дневните температури ще достигнат 28°.

Ясно е в този час над Шумен. Термометрите сочат 21°. Влажността на въздуха е 68%. Видимостта е 10 км. Вятърът не духа. През деня ще остане слънчево. Максималните дневни температури ще достигнат 31°.

Днес ще преобладава слънчево време. След обяд ще има временни увеличения на облачността и главно в планинските райони от западната половина на страната ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от южната четвърт.

Максималните температури ще са предимно между 30° и 35°.

 

Пече се хлябът ни под щедрото юнско слънце
СНИМКА Diana Ivanova
RNS