ДОБРО УТРО!

В 8,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 19°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 78%. Духа северо източен вятър със скорост 13 км/ч. Атмосферното налягане е 1013 милибара. През деня ще има значителна разкъсана облачност. Максималните температури ще достигнат 26°.

Слънцето изгрява в 6,46 ч. и залязва в 19,20 ч.

Незначителна облачност има и над Добрич. Термометрите показват 23°. Влажността на въздуха е 73%. Вятърът е от изток-североизток със скорост 22 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните температури ще достигнат 25°.

19° е в момента в Бургас, влажността на въздуха е 78%. Ясно е. Вятърът е от североизток със скорост 9 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните температури ще достигнат 27°.

Ясно е над Шумен. Температурата на въздуха е 19°, а влажността 78%. Вятърът е от североизток със скорост 9 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните температури ще достигнат 26°.

Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Вятърът ще отслабне, само в източните райони ще се задържи до умерен от североизток.

Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°.

Очарованието на морето
СНИМКА Kiril Dipchikov
RNS