ДОБРО УТРО! В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна и Добрич е 11°, духа вятър от запад-северозапад със скорост 9км/ч. Влажността е 82%, видимостта 10 км. Атмосферното налягане е 1014 милибара. Ясно е. До обяд ще е слънчево, следобед постепенно ще се заоблачи. Максималната температура ще достигне 25° за Варна и 23° за Добрич.

12° в момента е температурата в Бургас. Влажността на въздуха е 67%. Видимостта е 10 км. Атмосферното наляга е 1014 милибара. Духа вятър от 17 км/ч. Ясно е. Максималната дневна температура ще достигне 24°. Слънчево утро и облачен следобед прогнозират днес синоптиците за морския град.

Ясно утро с температура от 10° в момента е над Шумен. Влажността е 95%. Видимостта е 20 км. 1015 милибара е атмосферното налягане. Няма вятър. До обяд ще бъде слънчево, следобед с частична облачност. Максималната температура ще достигне 23°.

Над цялата страна днес ще преобладава слънчево време. Валежи не се очакват. Вятърът от северозапад отново ще се усили, в Дунавската равнина ще е умерен, временно и силен. Сутринта ще е хладно. Дневните температури слабо ще се повишат, максималните ще са между 23° и 28°.

„Калиакра“ СНИМКА Ivan Georgiev
RNS