ДОБРО УТРО!

В 6,40 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 2°, които се усещат като -1°. Ясно е. Влажността на въздуха и 100%. Атмосферното налягане е 1016 милибара. Вятърът е от югоизток със скорост 8 км/ч. Денят ще е слънчев. Максимални температури ще достигнат 9°.

Слънцето изгрява в 7,36 ч. и залязва в 17,02 ч.

В Добрич градусите в този час са 1°, но се усещат като -2°. Ясно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от югоизток със скорост 10 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималните температури ще достигнат 10°.

2° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 0°. Ясно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е югоизточен със скорост 8 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималните дневни температури ще достигнат 12°.

Ясно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 2°, които се усещат като 2°. Влажността е 90%. Вятърът е югоизточен със скорост 5 км/ч. Максималната температура ще достигне 9°.

Температурите са в интервала от – 5° до + 16°.

Времето над страната е предимно ясно.

Слаб до умерен вятър духа в районите на: Видин, Добрич и Плевен.

Пътните настилки са предимно сухи на места мокри, по усойните и планински райони частично заледени, обработени и проходими при зимни условия.

 

Флирт в снега
СНИМКА Диди Христова‎
rns