ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 18°. Ясно е. Влажността на въздуха е 88%. Видимостта е 10 км. Атмосферното налягане е 1004 милибара. Вятърът е променлив със скорост 4 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималната дневна температура ще достигне 24°.

Слънцето изгрява в 5,27 ч. и залязва в 20,49 ч.

В Добрич градусите са 17. Ясно е. Влажността на въздуха е 86%. Видимостта е 10 км. Вятърът е променлив със скорост 4 км/ч. Ще остане слънчево през деня. Максималната дневна температура ще достигне 28°.
21° е в момента в Бургас. Има мъгла. Влажността на въздуха е 83%. Видимостта е 10 км. Вятърът е от изток-югоизток със скорост 6 км/ч. Денят ще е слънчев. Дневните температури ще достигнат 27°.

Ясно е в този час над Шумен. Термометрите сочат 18°. Влажността на въздуха е 88%. Видимостта е 10 км. Вятърът е променлив със скорост 4 км/ч. През деня ще остане слънчево. Максималните дневни температури ще достигнат 30°.

Слънчев четвъртък. След обяд главно в западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, и на места там ще превали и прегърми. В крайните западни райони явленията ще продължат и през нощта срещу четвъртък. Има условия и за градушки. Ще духа слаб, в източните райони – до умерен изток-югоизточен вятър.
След обяд ще е горещо, максималните температури ще са от 31° до 36°, на места в низините и малко по-високи, по морския бряг – от 26° до 29°.

 

Черепишки манастир
СНИМКА Miloslava Angelova
RNS