Секретарката в ГЕРБ-Добрич, е украинска студентка без българско гражданство. Наследниците на Живко Мартинов – по-известен вече като „суджука“, доказаха, че структурата е в пълен недоимък, след като назначиха чужденка. Подобно на вносните сезонни работнички. Млада украинка, на пук на всички млади партийци в младежката организация на ГЕРБ, избрана да получава заплата от управляващата партия.

Това научи ексклузиво rns от партийци, впечатлени от управленския размах на Пламен Манушев и колегата му депутат – Даниела Димитрова.

Малко след изборите секретарка в офиса на ГЕРБ-Добрич, става Ксения Николаевна. Същата е от украински произход. Без българско гражданство. С разрешение да пребивава в страната ни защото е студентка. Твърди се, че е лично протеже на Даниела Димитрова, която незнайно как мотивира предния в листата кандидати за народни представители да се откаже и зае неговото депутатско кресло.

С какво Ксения Николаевна е повече от десетките хиляди членове на ГЕРБ, включително и тези в Добрич, теръпва ще четете.

Факт е, че хубавицата е предпочетена пред всички 20-годишни момичета в Добруджа. Не е имало и човек от младежката организация на ГЕРБ, който да изпълни „високите изисквания за секретарка в офиса на управляващата партия в Добрич“, подиграват се местни хора. ГЕРБ-Добрич, стигнаха до дъното. Наследниците на Живко „суджука“ се радват на такова одобрение, че са принудени да си „внасят работна ръка“ от трети държави, заключават зевзеци.

Репортер на електронното издание rns направи опит да се срещне със секретарката, за да научи с какво повече една украинка, без българско гражданство е по-ценна на Даниела Димитрова. За съжаление офисът на управляващата партия в Добрич, не бе отключен.

Кога и как Ксения Николаевна ходи на работа и дали са верни приказките, че получава заплата, „за да отсътства“, още не е ясно.

ГЕРБ-Добрич, не за първи път става за посмешище.

През миналата година, в разгара на скандала с асансьора до евтиния апартамент на Цветан Цветанов, ръководството на добруджанската структура на управляващата партия проведе жалък „опит за спасяване“ на директорското място на секретаря си – Кина Драгнева.

Държавата се тресе! Кина Драгнева защити себе си в декларация на ГЕРБ-Добрич, чийто орг.секретар е

Въпросната бе титулувана като незаменима, безсмъртна и … жертва на партийни битки, когато 2 г. след навършването й на пенсионна възраст, кметът Йордан Йорданов реши да даде път на млади и квалифицирани кадри, като я остави в заслужена почивка. Пасквилът, на който цял Добрич се подиграваше, премина през подписка – която така и не се състоя и петиция – показваща пълната некопетентост на съчинителите й – все в защита на заплатката на другарката Драгнева.

При откриването на предизборната кампания умниците по пиар и партийност решиха, че ще довлекат „100“ каба гайди насред Добруджа, като объркано послание за местна идентичност.

(СНИМКИ) ГЕРБ+СДС-Добрич, нарушават закона! Използват деца за политика!

Гайдите не бяха 100. Част от свирачите бяха деца, въпреки изричната забрана деца да се ползват в партийни мероприятия.

(ВИДЕО и СНИМКИ) ГЕРБ-Добрич, заявиха, че искат властта със серия от гафове при старта на кампанията

Пламен Манушев „паркира“ кораб на центъра на Добрич, докато номинираната за кмет обеща да върне времето в Добрич – каквото и да значи това.

Унесените партийци продължиха да ухажват деца по време на предизборната кампания.

ГЕРБ-Добрич, отново с партийна агитация на деца! Над закона ли са? (Снимки + Видео)

Загубата за кандиатката за кмет, беше предизвестена, изненада беше само впечатляваща разлика с победителя.

До тук е видно, че и секретарката, също както и областният координатор на ГЕРБ – Пламен Манушев, рядко се вясват в партийния офис. С цялото си неадекватно поведение, настоящото ръководство и депутати, напълно съсипаха граденото с години за партия ГЕРБ от Живко Мартинов, съсредоточени единствено във възможностите си за лични облаги, коментираха пред rns потресени техни съпартийци.

Има и друга възможност: Пламен Манушев, Кина Драгнева и Даниела Димитрова да са амбицирани ГЕРБ-Добрич, да прескочи границите на държавата. За сега – с фенове от Украйна.

Очакваме с нетърпение становището на ГЕРБ-Добрич, ако някой от ръководството му реши да сподели, с какви точно свръх и неповторими таланти за секретарска дейност е надарена Ксения Николаевна, чужди на всички останали в Добруджа.