Бедна ни, бедна Каварно! За теб може да няма заря за ЧНГ, може и сметката на общината да е запорирана, може заплати да не се получават, но пари и заря за абитуриентската на кметската щерка, има! Каварна може да е бедна, но кметът – не е!

Това с тюхкат каварненци след снощната пищна веселба по случай изкласяването на първородното дете на червената кметица на крайморското градче.

RNS ще си икономиса точната калкулация на елементите от празненството, с които естествено разполагаме, и ще оставим изчисленията на каварненци.

Наем на ресторант „Тауклиман“ във ваканционно селище „Русалка“ като за 100 гости. Петстепенно меню за гостите. Борис Солтарийски от шоуто на Слави. Румънеца с озвучаване. Дълга заря.

,1a

Само за зарята цената е между 1500 лв. и 3000 лв.

бал, ставрева

Каварна посрещна гробовно 2018 г. – тишина и тъмнина. Без програма, без заря. Електоратът на Нина Ставрева в махлата се опита да разчупи мрака и тишината с фойерверки. Пет месеца по-късно сметката на общината е под запор заради задължения над 344 000 лв. към община Балчик за сметоизвозване. Междувременно Ставрева си е купила трета кметска кола – джип за 80 000 лв. Общината има над половин милион задължения към различни иституции и общини. Веднага след издължаването на парите за 2017 г., Балчик ще запорират втори път сметката на Каварна заради натрупани над 200 000 лв. за сметоизвозване през 2018 г. След дни всички работещи в общината, общинските предприятия и такива, на общинска издръжка трябва да получат заплатите си.

ДЖИПОВЕ, СТАВРЕВА

Пак за тези няколко месеца Ставрева, шофьорчето й – Халвата – изтипосан на първия ред на абитуриентската, и братчето й – виден общински озеленител, са си купили и лични джипове на стойност над 150 000 лв.

,1aв

На фона на общинската мизерия, много възпитани хора ще се въздържат от разточителното харчене на средства по абитуриентската. Освен, ако завършването на средно образование е напълно неочаквано и поради сбъднатостта му – твърде велико, за да бъде отбелязно по друг начин.

,1a

Продължението предстои!

RNS