(СНИМКИ) ДО СТАВРЕВА: А, на бас, че до неделя няма да приключи строителството в морската зона на Каварна!

До 30 юни строителството на морската зона ще приключи!

Тази сензационна новина е обявила преди минути кметът на Каварна Нина Ставрева пред журналисти.

В момента на мястото се извършват незаконни строителни дейности, които трябваше да приключат до 15 май, когато влиза забраната за строителство по Черноморието за цялата страна.

крайбрежна зона, каварна

крайбрежна зона, каварнаНа 30 май самата Ставрева призна, че община Каварна извършва незаконни строителни дейности, които са стартирали на 8 май. Същите са на подхода към централния плаж и реално облагородяват околната среда на разположения там хотел. Дни по-късно скандалният общински съветник Мемиш Мустафов потвърди, че се отводнява около хотела на местното величие Цуци за сметка на общината. крайбрежна зона, каварна

На 14 юни, месец след влязлата в сила национална строителна забрана за лятото по морето, зам.-кметът на Каварна – със средно образование, уточни, че строителните дейности се извършват със заповед на кмета Нина Ставрева. Срокът в нея бил до 20 юни.

Днес – 26 юни, строителството продължава, като Ставрева вече е измислила нов срок за незаконните си дейности – до 30 юни.крайбрежна зона, каварнаЕто защо, екипът на RNS се обзалага с любителката на нарушенията на закона – Нина Ставрева, че до 30 юни, „облагородяването на крайбрежната зона“ няма да приключи НА 100%.

В случай, че стане чудо и най-после се окаже, че Ставрева не говори празни приказки, сме готови да дарим стационарен телефон с дисплей на пресаташето й. Преди месеци същата се оплака, че апаратът й е от най-старите и не вижда кой номер й звъни.

В случай, че госпожа Ставрева изгуби облога, ще заяви пред местната кабелна телевизия, че лъже!

ПРЕДВАРИТЕЛНО УТОЧНЯВАМЕ, ЧЕ ВАЛЕЖИТЕ ОТ ДЪЖД НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ ЗА ОПРАВДАНИЕ, ЗАЩОТО Е РЕДНО СТАВРЕВА ДА СЪОБРАЗИ ОБЕЩАНИЯТА СИ С РЕАЛНОСТТА!

RNS