Празничен разкош и спа-глезотии за гостите си на Коледа и Нова година са предвидили домакините от Therma village – Кранево. Изключителния уют на 5-звездния комплекс ще бъде допълнен със специалния музикален гост-изпълнител Маргарита Хранова.

маргарита хранова

В Therma village – Кранево са двата 5-звездни хотела Therma Palace и Therma Eco. Най-придирчивите могат да се възползват от изисканата самостоятелност на осемте двуетажни вили в комплекса.

1 2

Гостите ползват открити и закрити басейни с минерална вода, спа-центрове с луга лечение, открит басейн с олимпийски размери, закрита ледена пързалка „Black Sea Ice Arena“.

ледена пързалка

Тя е предназначена както за професионални спортисти, така и за любители на кънките, фитнес зали и спортни площадки, ресторанти, барове, пицария и паркова зона за отдих.

3

Коледно – Новогодишният спа-пакет е съчетан с бал на леда и уникално ледено шоу.

Традиционно за гостите на комплекса са предвидени трапеза за Бъдни вечер и     Коледна празнична вечеря със специалитети от традиционно приготвени ястия от българската и интернационална кухня, алкохолни, безалкохолни и освежаващи напитки.

Празниците са изпълни с фолклорна  музикална програма.

За най-малките е предвидена детска анимация и дискотека. Малки и големи ще посрещнат Дядо Коледа на ледено парти в Black Sea Ice Arena.

6

Ползва се термо зоната в спа центъра на хотела, в която са закрит басейн с топла минерална вода (30-32°C), външно джакузи (32-34°C), детски басейн (32-35°C), релакс зона, финландска арома сауна, парна баня, приключенски душ, леден фонтан, шоково ведро.

ТЕРМА ЕКО

Гостите получават безплатно Wi-Fi и паркинг, както за специален бонус за резервиралите 4 и 5 нощувки.

7

Подробности по офертата може да научите на интернет страницата на Therma village – Кранево.

Домакините гарантират незабравими празнични дни и нощи!

RNS