Само за 29,99 лв. можете да се насладите на Леден спа уикенд в „Терма Еко“ – късчето от рая, близо до нас! Любезните домакини отправят уникално предложение: ледена пързалка, кънки под наем, всички спа-процедури и минерален басейн в комплекса не само през почивните дни, но и през седмицата след предварителни резервации на телефон +359 882 97 50 56.

ледена пързалка

Ледената пързалка Black Sea Ice Arena е изградена в Кранево на метри от златния пясък на Черно море. Тя функционира от миналото лято. Част от третото в света уникално спортно съоръжение, работещо целогодишно на брега на топло море, е заведение с панорамен изглед към пързалката и намиращия се в непосредствена близост открит басейн.

ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА

Той е с олимпийски размери. Водата се затопля по уникална система, използвайки въздуха от охлаждането на пързалката. За нея международни специалисти и олимпийски шампиони твърдят, че ледът е с по-високо качество от този на пързалката в Москва, донесла световна спортна слава на руските състезатели.

терма еко

В 5-звездния „Терма Еко“ – част от комплекса, може да се насладите богатата палитра от спа-процедури, предлагани в балнео и медикъл център на хотела.

терма еко

Той разполага със съвременна техника и професионалисти, които се грижат за пълноценната почивка, възстановяване и здравето на гостите.

терма еко

терма еко

Кой казва, че морето е скучно през зимата? „Терма Еко“ – късчето от рая, близо до нас!

терма еко терма еко терма еко

терма еко терма еко терма еко терма еко

НАСЛАДЕТЕ МУ СЕ!