Петзвездният комплекс Therma Eco Village дари уникален църковен полилей на храма „Света Богородица, Достойно Есть” в Кранево. Уникалното осветително тяло е поръчано и докарано от чужбина. То се състои от хиляди кристали, подредени на седем нива.

Полилеят е купен от Китай за десетки хиляди евро. За монтирането му са наети специалисти. Сглобяването и окачването му отнели седмица време, разказват от Therma Eco Village.

hdrpl

Такъв полилей няма даже в катедралните храмове в България, гордеят се хората от Кранево.

3

Храмът в добричкото село бе открит преди дни след четвърт век строителство и няколко „първи копки”. Най-първата от тях в далечната 1999 г.

2

Изграждането му става факт благодарение на дарения на миряни и фирми, както и на петзвездния комплекс Therma Eco Village.

Църквата „Света Богородица, Достойно Есть” има и уникален за България иконостас. Той е направен изцяло от резбовано орехово дърво, а изографисаните икони са позлатени с 24-каратово злато.

Хората в Кранево, хилядолетно средище на живот, приемат с огромна радост, благоговение и благодарност към всички дарители факта, че вече имат осветен и действащ православен храм.

терма еко

Петзвездният туристически и спортен комплекс Therma Eco Village притежава третата в света закрита и целогодишно работеща олимпийска ледена пързалка на топло море, след тези в Сочи и Дубай – BLACK SEA ICE ARENA.

ледена пързалка ледена пързалка

На територията му има открити и закрити басейни, с много водни атракции, включително и топъл минерален с олимпийски размери. Заради професионалните фитнеси и спортни съоръжения той е предпочитан за подготовка от отбори на различни видове спорт. Уникалният СПА-център е оборудван с единствените в България уреди за релакс, лечение и бързо възстановяване на организма.

ТЕРМА

Целогодишно работещият Therma Eco Village се намира на метри от брега на Черно море.

5 7 6

В хотелите, предлагащи 5-звезден лукс, има и обзаведени специално за деца стаи, както и такива за спортни отбори. В комплекса са изградени и луксозни вили, които разполагат със собствени градини и басейн.

ТЕРМА ЕКО

В комплекса има и различни ресторанти, предлагащи разнообразна кухня от различни краища на света, както и всички условия за конферентен туризъм, включително и уникална зала и градина за ВИП-церемонии.

терма еко, руска нова година терма еко терма еко
терма бийч
терма еко терма еко терма еко
терма еко терма палас кранево

rns