5-звездният Therma village – Кранево, предлага уникални възможности за конферентен туризъм. Комплексът разполага с 5 зали, с капацитет 45 – 160 души. Всяка от тях е подходящи за провеждане на обучения, конференции, семинари.

терма

Част от комплекса са 5-звездните хотели Therma villageTherma екоTherma раlaсе и Therma Olympics, външен целогодишен басейн с топла минерална вода – олимпийски размери, закрити басейни, СПА, целогодишна ледена пързалка BLACK SEA ICE ARENA, ресторанти, кафенета и професионално оборудвани фитнес-зали.

Домакините са готови да организират до последния детайл всяко мероприятие – семинар, обучение или конференция.

терма

Помещенията са със собствена вентилация и климатизация, което позволява индивидуалното определяне на желаната температура.

С предварителна заявка се предоставят безплатно екран, флипчарт, ползване на факс, принтер, ксерокс, високо скоростен интернет.

Срещу заплащане се  предоставят озвучаване, мултимедия, консумативи за флипчарт, кафе-пауза и работен обяд.

Перлата безспорно е зала ZEVS Hall. Тя е разположена на последен етаж на една от сградите.

терма

Има изключителна панорама към Черно море и природния резерват, на чиято граница се намира комплексът от вътрешността и от терасата, с която е заобиколена.

терма

ZEVS Hall притежава изключителна естествена осветеност с високите си тавани и уникални осветителни тела. Тя може да бъде напълно затъмнена за нуждите на мултимедия.

терма

ZEVS Hall има и свой кът с бар, което я прави автономна по отношение на паузите по време на работния процес.

терма

Бутиковата зала Green Hall е с естествена светлина и изглед към градината на хотела.

терма

Зала 5 Avenue Hall се намира в хотел Тherma Palace. Залата е разположена на 5-и етаж с великолепна морска панорама. Подходяща за провеждане на конференции, презентации, семинари, дегустации, коктейли, обучения и др.

терма

Зала Winter Hall се намира в Ледена пързалка Black Sea Ice Arena. Разполага с естествена светлина и има изглед към олимпийския басейн.

терма

За уюта и удобството на гостите комплексът разполага с два хотела Therma есо village и Therma раlасе с капацитет – 308 стаи, луксозни апартаменти с впечатляващ тематичен интериорен дизайн.

терма еко терма еко

Изискан стил и великолепие предлагат 8 луксозни двуетажни вили разположени в непосредствена близост до морския бряг.

терма еко терма еко

За отпускане и релаксация след работните срещи, ще Ви приветстват нашите СПА-центрове – в Therma есо и Therma раlасе, чийто басейни са с минерална вода.

терма еко

Разполагаме с парна баня, сауна, криотерапия, хидро канал и много други СПА-услуги, с които можете да се отпуснете след дългия ден.

 

ТЕРМА ЕКО терма еко терма еко терма еко

Ресторанти с европейска и национална кухня, лоби и пиано бар ще се погрижат Вашето мероприятие да бъде увенчано с успех!

За улеснение на гостите домакините предлагат и транспорт до хотела с техни микробуси или автобус!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ: +359 885 910 810 или e-mail: events@thermavillage.com

RNS