ДОБРО УТРО!

В 6,50 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 5°, които се усещат като 2. Вали. Влажността на въздуха и 95%. Атмосферното налягане е 1016 милибара. Вятърът е отсевероизток със скорост 10 км/ч. Денят ще остане дъждовен. Максимални температури ще достигнат 8°.

Слънцето изгрява в 7,35 ч. и залязва в 16,34 ч.

В Добрич градусите в този час са 3, но се усещат като 1°. Вали дъжд. Влажността на въздуха е 100%. Вятърът е от север със скорост 10 км/ч. През деня ще преобладава облачно време и ще вали дъжд. Максималните температури ще достигнат до 3°.

5° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 2. Облачно е и вали дъжд. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е северен със скорост 10 км/ч. През деня ще вали. Максималните дневни температури ще достигнат 5°.

Дъжд вали и над Шумен и така ще остане през целия ден. Температурата на въздуха е 0°, които се усещат като -4°. Влажността е 95%. Вятърът е източен със скорост 13 км/ч. Максималната температура ще достигне 2°.

Днес над цялата страна ще има превалявания. Над Западна България валежите ще спират и облачността временно ще намалее. В сутрешните часове и през деня слаби валежи от сняг ще има в централните райони на Дунавската равнина, а слаб дъжд на много места в Централна Южна и Източна България. Вятърът постепенно ще се ориентира от север, в Източна България – от североизток и ще е слаб до умерен.

Минималните температури ще са от минус 5° до 0°, в Югоизточна България до 5°. Максималните температури ще са между 0° и 5°, по морския бряг до 10°.

rns