В пълна пародия превърна последното си участие по местната кабелна телевизия госпожа-другарката Ставрева. Зрителите трябваше половин час да слушат некомпетентните изказвания на тандема Ставрева-арх. Жейнов, подчинили с години ресурса на общината в полза на един – единствен бизнесмен. За последния вече е трудно да се предположи доколко успешен би бил, ако не е постоянното слугуване на местната изпълнителна власт.

Освен безобразното мъцане и липса на логична мисъл, лансиране на взаимно изключващи се тези, Ставрева говори за някакви лоши хора. Само родата й, която вероятно е изгледала от началото до края притеснителната изява, би разбрала, че май става въпрос за един човек – неназован, който има нещо общо със сдружението „Развитието на туризма в Българево“, каквото всъщност съществува само в главата на госпожа-другарката.

И понеже упорито Ставрева и арх. Жейнов твърдяха, че могат да прескачат законите просто защото са над държавата, отричайки елементарни факти и набеждавайки други хора в какви ли не пороци, специално за тандема „Късаме си ризите, за да осъществим бизнес идеите на Цуци“, публикуваме писмо от РДНСК-Варна.

АРХ.КАМЕН ЖЕЙНОВ, БИВОЛ

В НЕГО ИЗРИЧНО Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ М.Г. СТАВРЕВА И ЗАБИВАЩИЯ СИ ПЪРЖЕНИ КАРТОФКИ В НОСА ЗА КЕФ, СА БИЛИ УВЕДОМЕНИ, ЧЕ РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ НА ЦУЦИ СА НЕЗАКОННИ.

ТОВА НЕ ПОПРЕЧИ НА ДВАМАТА ПУБЛИЧНО ДА ЛАНСИРАТ НЕИСТИНИ, В ОПИТ ДА ЗАБЛУДЯТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ, СЪЗДАВАЙКИ ФАЛШИВИ НОВИНИ.

ДА ВИДИМ КАКВО ПИШЕ В ОФИЦИАЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ И ДА ЧАКАМЕ СТАВРЕВА НАЙ-ПОСЛЕ ДА ОБЯСНИ ДОКОГА ЩЕ ИЗОПАЧАВА РЕАЛНОСТТА.

ДЖИПОВЕ, СТАВРЕВА

Все пак, колкото и да й се иска, не може едновременно да вози предницата и задницата в два хюндая едновременно.

И между другото, каварненци наистина не са малодушни и лековерни, колкото се иска някому. Ето го документа – знаят и предпоследното умотворение на госпожа-другарката. От пръв поглед ще разберат кой лъже!

РДНСК РДНСК РДНСК РДНСК РДНСК