ДОБРО УТРО!

В 9,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 18°. Ясно е. Влажността на въздуха е 60%. Атмосферното налягане е 1021 милибара. Вятърът е от север със скорост 12 км/ч. През деня ще се появи незначителна облачност. Максималните температури ще достигнат 21°.

Слънцето изгрява в 5,35 ч. и залязва в 20,36 ч.

В Добрич градусите в този час са 15. Ясно е. Влажността на въздуха е 55%. Вятърът е от север със скорост 14 км/ч. През деня ще се появи разкъсана облачност. Максималните температури ще достигнат до 22°.

17° сочат термометрите в момента в Бургас. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 70%. Вятърът е от северозапад със скорост 8 км/ч. През деня незначителната облачност ще се запази. Максималните дневни температури ще достигнат 21°.

Незначителна облачност има и над Шумен. Температурата на въздуха е 14°. Влажността е 75%. Вятърът е северозапад със скорост 8 км/ч. През деня ще остане облачно. Възможни са превалявания от дъжд следобед Максималната температура ще достигне 17°.

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и главно след обяд на места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици.

Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°.

СНИМКА Димитър Пехливанов