ДОБРО УТРО!

В 8,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 18°. Ясно е. Влажността на въздуха е 73%. Духа вятър от юг със скорост 7 км/ч. Атмосферното налягане е 1012 милибара. През деня ще има разкъсана облачност с вероятност от превалявания. Максимални температури – 27°.

Слънцето изгрява в 6,39 ч. и залязва в 19,31 ч.

Слънчево е над Добрич. Термометрите показват 23°. Влажността на въздуха е 44%. Вятърът е от север-североизток със скорост 15 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните температури ще достигнат 27°.

18° е в момента в Бургас, влажността на въздуха е 73%. Слънчево е. Вятърът е южен със скорост 7 км/ч. През деня ще слънчево с временни увеличения на облачно. Максималните температури ще достигнат 28°.

Ясно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 18°, а влажността 73%. Вятърът е от юг със скорост 15 км/ч. През деня ще е облачно. До обяд са възможни превалявания от дъжд. Максималните температури ще достигнат 27°.

Над цялата страна днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни в източните и планинските райони. Там на места ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад.

Максималните температури ще са между 26° и 31°, за София – около 26°.

Ботаническа градина, Балчик
СНИМКА Miloslava Angelova
RNS