ДОБРО УТРО!

В 8,40 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е -1°които се усещат като -5°. Ясно е. Влажността на въздуха е 80%. Атмосферното налягане е 1026 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 12 км/ч. През деня ще еслънчево. Максималните температури ще достигнат 8°.

Слънцето изгрява в 7,41 ч. и залязва в 16,45 ч.

В Добрич градусите в този час са -1, усещането е за -6. Ясно е. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е от запад със скорост 13 км/ч. През деня ще слънчево. Максималните температури ще достигнат до 6°.

-2° сочат термометрите в момента в Бургас. Усещането е за -5°. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от запад със скорост 9 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималните дневни температури ще достигнат 7°.

Ясно е и над Шумен. Температурата на въздуха е -2°, които се усещат като -6°. Влажността е 80%. Вятърът е западен със скорост 13 км/ч. През деня ще остане слънчево. Максималната температура ще достигне 6°.

Днес над цялата страна ще има разкъсана облачност, до слънчево време, а валежи не се очакват. Температурите незначително ще се повишат.
Максималните температури ще бъдат между 5° и 10°.

СНИМКА Емил Стефанов