Тези коли са купени от всички нас на Парламента, возещите се в тях на наш гръб, нарушават безнаказано законите

„Това са коли на Народното събрание. На стъклата им има пропуски за Парламента. Паркирани са на тротоара пред сградата на Община Велико Търново. Явно водачите смятат, че пропускът за Парламента прави извънземни правилата за движение на автомобилите. Нивото на морал у ползващите ги работещи на жълтите павета, не е много по-различно от самозабравилата се селяндурщина на овластени хора без елементарно възпитание.“

Това коментираха пред RNS възмутени граждани на старопрестолния град. Според тях е недопустимо поведение, грубо нарушаващо правилата, които сами са определили.

търново, коли, нс търново, коли, нс

„На тези „столичани“ не им прави впечатление къде паркират. Със сигурност са доволни, че с тези пропуски вероятността безнаказано да нарушават правилата, са големи. Но, на нас в Търново ни пука, защото ремонтът на тези тротоари, е от нашите джобове. И не ни е едно и също дали те ще да здрави или ще ги трошат наглеци с коли, които ние сме платили, ние обслужваме и вътре се возят хора, които уж трябва да ни служат. Просташкото лицемерие да използваш пропуска за НС върху тротоара в центъра на града, е показателно за нивото на возещите се вътре. И то съвсем не е в тяхна полза!“, категорични са търновчани.

RNS