ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 20°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 70%. Духа североизточен вятър със скорост 14 км/ч. Атмосферното налягане е 1017 милибара. През деня ще има значителна разкъсана облачност. В следобедните часове се очакват превалявания от дъжд. Максималните температури ще достигнат 25°.

Слънцето изгрява в 6,49 ч. и залязва в 19,17 ч.

Ясно е над Добрич. Термометрите показват 19°. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е от североизток със скорост 13 км/ч. През деня ще остане предимно слънчево. Максималните температури ще достигнат 25°.

22° е в момента в Бургас, влажността на въздуха е 70%. Ясно е. Вятърът е от югоизток със скорост 13 км/ч. През деня ще се заоблачи, а следобед ще вали. Максималните температури ще достигнат 26°.

Ясно е над Шумен. Температурата на въздуха е 19°, а влажността 80%. Вятърът е от североизток със скорост 11 км/ч. През деня ще е облачно. Максималните температури ще достигнат 25°.

Днес ще преобладава слънчево време с увеличения на облачността в следобедните часове. На места ще превали. В западната половина на страната ще духа слаб до умерен северозападен вятърът. В източната – от север –  североизток.

Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°.

СНИМКА Zdravko Zdravkov
RNS