Топла, слънчева и тиха неделя

ДОБРО УТРО!

В 9 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 19°. Ясно е. Влажността на въздуха е 75%. Атмосферното налягане е 1015 милибара. Вятърът е от запад със скорост 10 км/ч. През деня ще преобладава слънчево време. Максималните температури ще достигнат 23°.

Слънцето изгрява в 5,35 ч. и залязва в 20,36 ч.

В Добрич градусите в този час са 17. Ясно е. Влажността на въздуха е 75%. Вятърът е от запад със скорост 9 км/ч. През деня ще преобладава разкъсана облачност. Максималните температури ще достигнат до 26°.

19° сочат термометрите в момента в Бургас. Слънчево е. Влажността на въздуха е 70%. Вятърът е от запад със скорост 9 км/ч. Денят ще е слънчев. Максималните дневни температури ще достигнат 28°.

Ясно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 18°. Влажността е 70%. Вятърът е западен със скорост 9 км/ч. През деня ще е слънчево, в следобедните часове – с разкъсана облачност. Максималната температура ще достигне 27°.

Днес над страната ще е предимно слънчево.

Над страната днес ще бъде предимно слънчево. Ще има незначителна висока облачност, а след обяд ще се развива и купеста. Ще се задържи почти без валежи.

Сутринта ще духа слаб запад-северозападен вятър, а около обяд ще се ориентира от юг.

Ще бъде по-топло, с максимални температури между 24° и 29°.

СНИМКА Димитър Пехливанов