ДОБРО УТРО!

В 8,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 17°. Има значителна облачност. Влажността на въздуха е 82%. Духа източен вятър със скорост 13 км/ч. Атмосферното налягане е 1019 милибара. През деня ще има разкъсана облачност с вероятност от превалявания по обед. Максималните температури ще достигнат 24°.

Слънцето изгрява в 6,44 ч. и залязва в 19,24 ч.

Значителна облачност има и над Добрич. Термометрите показват 20°. Влажността на въздуха е 64%. Вятърът е от север-североизток със скорост 33 км/ч. През деня ще остане облачно с превалявания от дъжд. Максималните температури ще достигнат 23°.

19° е в момента в Бургас, влажността на въздуха е 68%. Вали. Вятърът е северен със скорост 13 км/ч. През деня ще остане облачно с превалявания от дъжд. Максималните температури ще достигнат 24°.

Ясно е над Шумен. Температурата на въздуха е 18°, а влажността 64%. Вятърът е променлив със скорост 14 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните температури ще достигнат 24°.

Днес ще бъде предимно слънчево, но след обяд над източните и планинските райони облачността ще се увеличи, ще е по-често значителна и на места там ще има краткотрайни валежи. Ще духа слаб, в източната половина от страната – до умерен вятър от север-североизток.

Максималните температури ще са между 23° и 28°.

Котел
СНИМКА Stefan Bonchev‎‎
RNS