ДОБРО УТРО!

В 6,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 14°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 75%. Атмосферното налягане е 1012 милибара. Вятърът е от югозапад със скорост 5 км/ч. През деня незначителната облачност ще се запази. Максималните температури ще достигнат 24°.

Слънцето изгрява в 5,39 ч. и залязва в 20,31 ч.

В Добрич градусите в този час са 15. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 45%. Вятърът е от юг със скорост 7 км/ч. През деня облачността ще се запази. Максималните температури ще достигнат до 28°.

15° сочат термометрите в момента в Бургас. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е от изток със скорост 5 км/ч. През деня незначителната облачност ще се запази. Максималните дневни температури ще достигнат 23°.

Незначителна облачност има и над Шумен. Температурата на въздуха е 12°. Влажността е 75%. Вятърът е югозапад със скорост 5 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималната температура ще достигне 26°.

Днес над по-голямата част от страната облачността ще се разкъсва. В северозападна България ще има интензивни превалявания от дъжд.

Максималните температури през деня ще са между 25° и 29°.

СНИМКА Laura Bermeo