ДОБРО УТРО!

В 8,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 2°, които се усещат като 0°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха и 90%. Атмосферното налягане е 1023 милибара. Вятърът е от североизток със скорост 5 км/ч. Сутрешните облаци ще се разкъсат по обед. Максимални температури ще достигнат 6°.

Слънцето изгрява в 7,40 ч. и залязва в 16,42 ч.

В Добрич градусите в този час са 1°, но се усещат като -1°. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от изток със скорост 6 км/ч. Денят ще остане облачен. Максималните температури ще достигнат 5°.

4° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 2°. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е югоизточен със скорост 5 км/ч. През деня облачността ще се  разкъса. Максималните дневни температури ще достигнат 7°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 2°, които се усещат като 2°. Влажността е 95%. Вятърът е източен със скорост 3 км/ч. Максималната температура ще достигне 5°.

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава облачно време, на места със слаби превалявания от дъжд и сняг. Временно разкъсване и намаление на облачността ще има през деня на места в източните райони. Ще е почти тихо.

Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, а максималните – между 3° и 8°.

Морето на Плаж Атриум с прекрасен тюркоазен цвят вчера
СНИМКА Павлин Кулов
rns