Ултиматуми и заплахи към журналист от „адвокат“ на БСП

След публикация в електронното издание на медийна компания „Добруджанска трибуна“ под заглавие „Разследват за кражба на дърва шефа на БСП-Варна“, се посипаха ултиматуми журналистическият материал да бъде изтрит и заплахи от скрит телефонен номер за физическа саморазправа, ако това не бъде сторено.
Областният председател на БСП във Варна Цонко Цонев, за когото вече Румен Петков пита министър-председателя Пламен Орешарски, откраднал ли е тръби от предприятието, чийто шеф е, е замесен в още една сага. Партийният лидер е разследван за незаконна сеч на дървета за огрев в Добричко. Разследването е водено във Второ полицейско управление на ОД МВР- Добрич.
След публикация в електронното издание на медийна компания „Добруджанска трибуна“ вчера, на личния телефон на член на екипа ни позвъни мъж, който отправи груби реплики с ултиматум материалът да бъде изтрит. След това допълни, че ако това не бъде сторено: „ще се видим и ще стане лошо“.
Вчера самият лидер на социалистите във Варненско разясни, че не се интересува от подобни публикации и отрече изнесените факти да отговорят на истината.
Фактът, че някой си е позволил да отправя ултиматуми и закани към журналисти, при това анонимно, е ясно доказателство, че някои индивиди все още не са осмислили, че вчера беше 23 февруари 2020 г.
Мутренските времена отдавна отминаха.
Който и да е скритият юнак-силовак, не говори добре за БСП, че ръководните й кадри имат подобни недоразумения за „адвокати“.