Борислав Гуцанов фалшифицира членска маса, като председател на Градския съвет на БСП във Варна. Същият – като общински съветник, системно гласува с ГЕРБ в местния законодателен орган. Нито има вечни в БСП, нито мястото на Борислав Гуцанов е за председател на градската структура в морската столица. Няма как да убедим хората, да ни повярват, докато Борислав Гуцанов е лидер във Варна. Срещу него за 4-5 години има 54 жалби от социалисти, които във времето настояват същият да бъде отстранен от ръководния пост.

Това заяви в предаването „Лице в лице“ по Бтв лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя е категорична, че в случая не става въпрос за личното й отношение към Борислав Гуцанов, а за необорими факти.

Според информация, с която и rns разполага, братчето Гуци е представил на „Позитано“ списък с членовете на столетната партия в структурата, която той ръководи. Оказало се, че част от формулярите са с една и съща снимка, а имената под тях на различни хора. Имало и няколко „члена“, които отдавна не са сред живите. Най-рано починалият от тях е напуснал тази земя преди 3 г.

В същото време „медузата“ Гуцанов, който към момента има зад гърба си два ареста, отказа да освободи председателското място, въпреки официално снетото политическо доверие към него от Изпълнителното бюро на БСП.

Отделно Гуцко, с криминалнато минало, е пропуснал години наред да плаща за офис на партията във Варна, с което е нанесъл щети на държавния бюджет в петцифрена сума. С безобразното си поведение той не само злепоставя БСП, но се подиграва с данъкоплатците, които за пореден път плащат за тарикатлъка му, въпреки партийната субсидия за организацията му, която е 90 000 лв. годишно.

rns