Наско Атлантата е дарил по бутилка уиски на празнуващите в заведението му професионалния си празник служители на ОД МВР-Добрич. Това е последната мълва, която се тиражира в добруджанския град. До момента тя не е официално потвърдена, тъй като е съмнително дали дарът от Атлантата не е в разрез с Етичния кодекс на служителите в МВР.

Банкетът по повод 5 юли в местното подразделение на МВР започва с фалстарт.

По принцип мнозина били съгласните да си платят за банкета. Част от тях започнали да се разколебават, като разбрали, че подборът на ресторанта не е съвсем прецизен. Той е в комплекс „Грийн палас“. Мястото е квалитетно, но е на стар познайник на ченгетата, включително и съден за източване на ДДС. С неговото име се свързва и подкупа за председателя на Варненския административен съд – Анелия Цветкова. Последният коства магистратската й кариера.

Директорът на ОД МВР-Добрич, нямало как да присъства на колегиалната сбирка. Той трябвало да е в столицата за празника на МВР.

Запознати коментират, че комисарят не бил очарован от избора на подчинените си – меко казано. Това подсказало на вече потвърдили присъствието си на банкета, че е по-разумно да сменят мястото.

Твърди се, че най-„смелите“ 15-ина все пак отишли в първото определено заведение.

От уважение към гостите си – държавни служители – борци с престъпността, и по повод празника им, любезният домакин подарил по бутилка уиски на присъстващите. 2-3-ма от тях се сетили, че дарът може да им създаде проблем и поискали да си платят бутилките. Останалите великодушно приели комплимента от Атлантата и напуснали ресторанта с по бутилка в ръка.

Щедростта на Атлантата е пословична в Добрич. Преди десетина години той подарил 4 гуми среден клас на окръжния прокурор, при който имал дела.

Мълвата пази тайна каква марка е било уискито.

СНИМКИ Каталог на България
RNS