„Силната страна на днешното управление личи от стабилността на държавата и постигнатия икономически растеж от 3,6%. Ще продължим за развитието на всички региони в страната и наш основен ангажимент остават решенията на проблемите на хората, заяви в Цветан Цветанов.“

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с общинското ръководство на партията в Попово, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Там, където управлява ГЕРБ, има видими резултати от работата на нашите кметове и общински съветници. В същото време нашите опоненти не могат да предложат алтернатива. Пример за развитието на регионите, в които хората избраха кметовете от ГЕРБ, е Търговище, където с управлението на д-р Дарин Даримитров градът се променя и развива с всеки изминал ден. Време е и в Попово да изградим такава солидна основа, която да ни помогне да спечелим местните избори след две години“, коментира Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ отбеляза също, че в момента правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ е стабилно и в максимална степен полага всички усилия страната да се възползва от възможностите, които дава европейската солидарност.

RNS