ДОБРО УТРО!

В 7,10 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 7°, които се усещат като 7°. Има мъгла. Влажността на въздуха е 100%. Атмосферното налягане е 1011 милибара. Видимостта е под километър. През деня ще остане облачно. Вятърът е северен със скорост 1 км/ч. Максималната дневна температура ще достигне 12°.

Слънцето изгрява в 6,33 ч. и залязва в 19,45 ч.

В Добрич градусите са 7, а усещането като за 7°. Превалява ситен дъжд. Влажността на въздуха е 100%. Видимостта е 0 км. Вятърът е северен със скорост 1 км/ч. Ще преобладава ракъсана облачност. Максималната дневна температура ще достигне 21°.

8° е в момента в Бургас, които се усещат като 7°. Има незначителна облачност. Има мъгла. Влажността на въздуха е 100%. Видимостта е 0 км. Вятърът е от изток-югоизток със скорост 6 км/ч. През деня ще остане облачно. Дневните температури ще достигнат 17°.

Незначителна облачност има над Шумен. Термометрите сочат 7° и усещането е като за 7°. Влажността на въздуха е 100%. Видимостта е 0 км. Вятърът е от северен със скорост 2 км/ч. Максималните дневни температури ще достигнат 23°.

Над по-голямата част от страната днес ще преобладава слънчево време. Максималните температури ще достигнат 23° – 28°. В следобедните часове в планинските райони ще се развива купесто-дъждовна облачност и на места ще превали.

СНИМКА Martin Klisarski
RNS