ДОБРО УТРО!

В 9 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна и Добрич е 24°, а влажността 83%. Видимостта във Варна е 10 км. Вятърът е променлив със скорост 6 км/ч. Денят ще е слънчев с максимални температури 28°.

В Добрич има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 80%. Видимостта 10 км. Вятърът е от север-североизток със скорост 11 км/ч. През деня ще е слънчево с максимални температури до 29°.

25° е в момента в Бургас, влажността на въздуха е 78%. Видимостта е 10 км. Вятърът е северен със скорост 15 км/ч. През деня ще е частично слънчево с максимални температури 29°.

Незначителна облачност има и в Шумен. Температурата на въздуха е 24°, а влажността 83%. Видимостта е 10 км. Вятърът е от север-североизток със скорост 11 км/ч. През деня ще бъде частично слънчево с максимални температури 28°.

През деня отново на много места в страната ще има краткотрайни валежи, главно в следобедните часове и до полунощ придружени с гръмотевици. Ще има условия за градушки. В отделни райони на Западна и Централна България ще има значителни валежи. Ще духа слаб северен вятър. Максимални температури, предимно между 26° и 31°, в София около 26°.

„Клептуза“
СНИМКА Miloslava Angelova
RNS