ДОБРО УТРО!

В 7,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 7°. Ясно е. Влажността на въздуха и 90%. Атмосферното налягане е 1023 милибара. Вятърът е северен със скорост 4 км/ч. Денят ще е слънчев и максимални температури 15°.

Слънцето изгрява в 6,56 ч. и залязва в 16,48 ч.

В Добрич градусите в този час са 6. Ясно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от южен със скорост 4 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните температури ще достигнат 16°.

7° сочат термометрите в момента в Бургас. Има значителна облачност. Влажността на въздуха е 100%. Вятърът е източен със скорост 6 км/ч. През деня ще остане облачно с максимални температури 16°.

Има мъгла над Шумен. Температурата на въздуха е 8°, а влажността 100%. Вятърът е югоизточен със скорост 3 км/ч. През деня ще се изясни. Максималните температури ще достигнат 15°.

Днес над Източна България ще има значителна ниска облачност, която временно ще разсейва в следобедните часове. Сутринта на места видимостта ще е намалена. Над Западна България ще преобладава ясно, слънчево време, с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб югоизточен вятър.

Минималните температури ще са предимно между 1° и 6°, в отделни котловини до минус 1°, по Черноморието до 7° – 12°. Максималните температури ще са между 14° и 19°.

„Нямат спиране….. цъфтят ли цъфтят!“
СНИМКА Маги Дончева
rns