ДОБРО УТРО!

В 6,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е -1°, които се усещат като -4. Ясно е. Влажността на въздуха и 90%. Атмосферното налягане е 1018 милибара. Вятърът е североизточен със скорост 9 км/ч. Максимални температури ще достигнат 3°.

Слънцето изгрява в 7,29 ч. и залязва в 16,37 ч.

В Добрич градусите в този час са 2, но се усещат като -1°. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от североизток със скорост 11 км/ч. През деня ще е облачно. Максималните температури ще достигнат до 2°.

6° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 5. Вали дъжд. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е североизточен със скорост 6 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните дневни температури ще достигнат 6°.

Ясно е над Шумен. Температурата на въздуха е -1°, които се усещат като -4°. Влажността е 90%. Вятърът е североизточен със скорост 9 км/ч. Ще остане облачно през деня. Максималната температура ще достигне 3°.

Днес ще бъде облачно със слаби валежи от дъжд, в планините от сняг. Главно в Дунавската равнина през нощта и до обяд ще има условия за поледици. Ще се появи север-северозападен вятър, през деня ще е умерен до силен и с него мъглите в низините ще се разсеят.

Преобладаващите минимални температури ще са от минус 4° до 1°, а максималните между 3° и 8°.

Вечерта, с понижението на температурите, дъждът в Североизточна България ще премине в сняг, но ще е в процес на спиране, а от запад ще започне разкъсване на облачността.


rns