ДОБРО УТРО!

В 8,30 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 6°, които се усещат като 4°. Облачно е. Влажността на въздуха и 95%. Атмосферното налягане е 1019 милибара. Вятърът е от изток със скорост 10 км/ч. Денят ще е облачен. Максимални температури ще достигнат 8°.

Слънцето изгрява в 7,35 ч. и залязва в 17,04 ч.

В Добрич градусите в този час са 4°, но се усещат като 0°. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от югоизток със скорост 14 км/ч. Денят ще остане облачен. Максималните температури ще достигнат 7°.

7° сочат термометрите в момента в Бургас, които се чувстват като 6°. Облачно е. Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е източен със скорост 9 км/ч. Денят ще е облачен. Максималните дневни температури ще достигнат 9°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 4°, които се усещат като 2°. Влажността е 100%. Вятърът е източен със скорост 9 км/ч. Максималната температура ще достигне 8°, възможни са превалявания от дъжд.

Температурите тази сутрин са в интервала от – 4° до + 8°. Предимно облачно.

Слаб вятър духа в областите: Видин, Добрич, Кюстендил, Силистра, Смолян, София, Ст.Загора, Търговище и Шумен.

Слаб дъжд вали в областите: Видин, Кърджали, Смолян, Ст.Загора, Търговище и Шумен.

Слаб сняг в района на Ст.Загора.

Пътните настилки са предимно сухи на места мокри, по усойните и планински райони частично заледени, обработени и проходими при зимни условия.

Ограничена видимост поради мъгла:

– до 50 м в района на гр.Враца.

– до 100 м в района на Ловеч, Ст.Загора и Хасково.

Над страната днес ще се задържи предимно облачно и на отделни места ще превали слаб дъжд, в северозападните райони – дъжд и сняг. През деня в Източна България и по долината на Струма ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Минимални температури – между минус 2° и 3°, максимални – предимно между 3° и 8°.
СНИМКА rns