От днес водещата европейска авиокомпания Ryanair обяви, че възстановява 6 маршрута до Бургас, като част от своето лятно разписание за 2020 г.

В резултат на облекчените ограничения за пътуване в България, Ryanair насърчава летовниците да започнат да планират своята лятна почивка и да отпразнуват факта, че Европа успешно преодолява едни от най-предизвикателните времена. Повече информация за маршрутите, честотите и разписанието на полетите на авиокомпанията можете да намерите на www.Ryanair.com.

Европейците вече могат да се възползват от възможността да резервират изгодна почивка на добра цена и да се насладят на българското слънце, красиви плажни ивици, гостоприемство и местни деликатеси, докато българите вече могат да сбъднат мечтаната си почивка, независимо дали е „у дома“ или в чужбина.

В чест отпадането на ограниченията за пътуване, единствено през интернет страницата на Ryanair.com, авиокомпанията стартира продажба на седалки от 37.16лв. за пътувания до края на септември 2020 г., които трябва да бъдат резервирани до полунощ на 6 юли (понеделник).

Олга Паулонка от Ryanair обяви:

„С удоволствие Ryanair съобщава, че ще възстанови 6 маршрута до Бургас, стартиращи от 3 юли 2020г., като част от разписанието на лято 2020г. С нетърпение очакваме да превозим хиляди туристи в страната, които ще бъдат стимул за регионалните икономики и по този начин, хиляди работни места ще бъдат защитени.

В чест отпадането на ограниченията за пътуване и възобновяването на 6 маршрута до Бургас, единствено през интернет страницата на Ryanair.com, авиокомпанията стартира продажба на седалки от 37.16лв. за пътувания до края на септември 2020г., които трябва да бъдат резервирани до полунощ на 6 юли (понеделник). Тези невероятно ниски цени са изключително привлекателни, така че нашите клиенти трябва възможно най-скоро да влязат в страницата www.ryanair.com  за да не пропуснат тази възможност.“

Улрих Хеппе, Главен изпълнителен директор на Фрапорт България сподели:

„Радваме се, че Летище Бургас ще работи с авиокомпания Ryanair през този сезон. Вълнуваща е възможността да разполагаме с тези линии, които ни свързват с ключовите пазари Австрия, Полша и Словакия, не само за нас като летище, но и за цялата черноморска туристическа общност.“

Бележка на редактора:

  • За повече информация за пътуване с авиокомпания Ryanair натиснете тук.

• За повече информация и насоки за безопасно летене с Ryanair натиснете тук.