Луксозният 5-звезден хотел Therma Eco Village е домакин на тазгодишния Фестивал на цацата в Кранево. Той е организиран от Община Балчик и с подкрепата на местния бизнес ще се проведе на 8, 9 и 10 юни. Звездни гости, забавления и игри ще радват малки и големи в третото по ред издание на фестивала. Входът е свободен. Някои от хотелите в Кранево обявиха и преференциални цени за всички посетители на Фестивала.

Музикалната програма тази година залага на рок в първата вечер на фестивала – 8 юни 2018, когато хедлайнери са Уикеда и рок кралицата Милена.

На 9 юни 2018 в Кранево пристигат КАОМА – изпълнителите на най-големия хит на всички времена „Ламбада“. Те ще превърнат атмосферата по северното ни Черноморие в една неповторима лятна фиеста, а малко преди тях Замунда Банана Бенд ще завихрят своето шоу на сцената.

Алфредо Торес, кубинката Сирсе, румънската звезда Джордж Дайс и варненския клуб Маламбо ще направят танцови работилници, за да разкършат всички посетители, а купона ще продължи до зори с уникално нощно хавайско парти на плажа!

фестивал на цацата

Последният фестивален ден по традиция е отреден на фолкорните формации от региона, но в програмата ще се включи и Георги Мамалев със своето артистично шоу. А кулминацията на 10 юни 2018 ще бъде концерта на най-морската от всичките ни певици – Тони Димитрова!

тони димитрова

Организаторите на фестивала са обособили и Детска сцена, за да могат и децата да открият нови игри и забавления. Заради тях в Кранево ще пристигне и любимецът на малки и големи– бате Енчо!

фестивал на цацата ,1aвледена пързалка

И това не е всичко! В програмата са включени лятно кино на откритолунапаркледена пързалкаконна ездаатрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, бягане с токчета, Бирена миля и много, много други.

,1aв

Очакваме ви на 8, 9 и 10 юни в Кранево. Входът е свободен!

Разгледайте програмата за Главната ни сцена ТУК.

За Детската сцена ТУК.

И за Арената на фестивала ТУК.