Цялата държава второ денонощие се подиграва на варненския бизнесмен – милионер, зам.-председател на 44-ото НС и лидер на партия Воля, че синът му износвал бащините си дрехи. Ако и Вие получавате 500 лв. заплата, колкото Веселин младши е вземал преди 4 г., ще сте не по-малко благодарни на каквито и да е дрехи.

През 2016 г., в разгара на кандидат-президентската кампания, в която единият от претендентите и Веселин Марешки, той и синът му гостуват в уйкенд предаване на Бтв.

Тогава двамата споделят подробности от фамилната история. Става ясно, че Веско младши е на 25 години, работи в семейния бизнес. Получава по 500 лв. месечна заплата.

марешки син

Според бащата – синът е добро момче. Според сина – баща му е страхотен.

Преди часове тандемът Веселин Марешки отново гостува в уйкенд предаване на Бтв. От него произлязоха няколко новини, сред които: младши бил отглеждан с храна от Червения кръст, износва дрехите на баща си от времето, в което той е бил по-млад – респ. по-слаб.

На всички, които се подиграват с темата, ще припомня, че с доходи от 500 лв. месечно, е нормално да не можеш да си купуваш дрехи и би трябвало да си благодарен на дарени. Нищо, че са втора ръка – все пак от баща му и със сигурност – маркови.