Ако лекарите бяха кръчмари, щяха да поискат (с декларация):

1. Предварително зададен точен брой на заразените с Ковид19, отвъд който извънреден труд ще се полага не от тях, а от … гробарите!
2. Право на болничните аптеки да имат специален килер, в който фармацевтите да забъркват илачите саморъчно! След като за водката може и за аспирина трябва да може!
3. Медицинските сестри да бъдат осигурявани на половин минимална заплата или в най-лошия случай на минимална заплата. След като за сервитьорите може и за медицинските сестри може!
4. Санитарките въобще да не бъдат осигурявани, но да имат право да си докарват допълнителни доходи от такса вход за болничните тоалетни. След като в кръчмите парите от тоалетните не миришат, и в болниците може да не миришат!
5. До края на пандемията, да спрат всякакви проверки на контролните органи в болниците! След като Ричард Алибегов избягва темата за контрола на сивата икономика и всички останали могат да я избягват?
От което следва, че е необходима предвидимост, в името на която:
– Трябва да бъде приет план за всяка една промяна в нормалния ритъм на болниците, съгласуван с ООН, СЗО, ЕС, НАТО, Президентът Радев, МС, МЗ, БЛС, Пациентските организации, Застрахователните компании, Общината, Районното кметство, Патриарха, Главния мюфтия и Папа Франциск!
– Част от този план трябва да са предварителните условия за отварянето на нови Ковид-отделения и налагането на допълнителни ангажименти за болниците.
– В преамбюла на този план императивно да е посочено, че „Всичко непредвидимо е ЗАБРАНЕНО“!
Мото на кампанията – НИЕ СМЕ ВАЖНИ, ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ!