Детронираният от първото място в листата на кандидатите за народни представители от БСП за България в Трети многомандатен район – Варна, – Борислав Гуцанов – „медузата“, събира толкова негативни реакции и коментари във Фейсбук, че шефката му – Корнелия Нинова, не смее да се заяви, че е водач на варненската листа.

Хорската омраза и ненавист е дошла в повече на „медузата“. Цял живот Борислав Гуцанов твърдеше, че лоша реклама няма, богатееше на гърба на БСП, влизайки във всякакви договорки, коалиции, предателства, воден само от целта да трупа пари и имоти. Напоследък нежните му чувства не издържат на демонстрираната към него омраза и той премахва всяко отрицателно мнение. Без значение дали е истина, или не е. Може ли някой да е толкова нагъл, че публично да трие коментарите на хората, докато твърди, че искал да работи за тях? Дали Гуцанов има някакво отклонение, заради което си вярва, че докато се подиграва с хората, омразата към него намалява?

На 18 юни 2021 г. излежалия на два пъти продължителни месеци арест по обвинения за тежки престъпления Гуцанов публикува в собствения си профил своя снимка с номерата на партията и личната си преференция за изборите на 11 юли т.г.

От 45 коментара за известния с прозвището „медузата“ заради личните си качества и криминален живот Борислав Гуцанов, са останали видими едва 21.

И … забележете – САМО ДВА СА ПОЛОЖИТЕЛНИ!

Част от коментиращите с право отбелязват, че Гуцанов досади с напъните си да става нещо на всеки 2 години, че освен професия „паразит“ – други умения няма.

Варненци трудно ще плеглътнат възкресяването на „медузанчо“, дело на Корнелия Нинова. Тя първо уведоми обществото, че Борислав Гуцанов е предлагал мъртви хора като реални членове на БСП, за да се показва какъв лидер е, че е разходвал неправомерно партийната субсидия и малко по-късно го направи водач на варненската листа с кандидат-депутати за 45-ото НС.

Нинова и Гуцьо вече станаха за смях, благодарение на „изследването“ на „Рего“. Агенцията е собственост на близкия до Корнела Калоян Методиев. След като прогнозира, че в морската столица Гуцанов бие Портних и малко му остава да направи дубъл и в областта, се оказа, че гласоподавателите са подредили на 4-о място в града и 3-то в областта БСП.

След яко спонсориране на картинката, която указва как да гласуваме точно Борислав Гуцанов да влезе в Парламента и 2-дневно разпространение из социалната мрежа, всички коментари за изчезнали. Въпрос на време е и тези негативни реакции да бъдат изтрити от Гуцьони-чистача.

Ето какво може да се прочете преди поредната акция по разчистване:

 • Лора МиневаГ-н Гуцанов, много блокове построихте във Варна върху държавни земи. С държавни пари поправи Портних и улиците пред тези блокове, за да можете по лесно да си продадете апартаментите………..Бива ли такова нещо?! Срама нямате ли, да се показвате отново на политическата арена.8
  • Пламен Друмев Лора Минева какво е поправил другарят Портниь,по-известен като Потникщ
   • Лора МиневаПламен Друмев не зная точно как се казва улицата,но това е продължението на бул. Чаталджа-направиха нов блок, пада се някъде срещу ул. Стефан Караджа . Този блок е на Гуцанов. Тази улица беше страшно разбита, той моли Иванчо със средства на Общината да я поправи, за да си продаде апартаментите. Другия му блок е до стадион Черно море, на ул.Н.Вапцаров ,новия блок. В него има 22 апартаменти, лично негови. Завъртете се там и попитайте работниците, да видите какво ще ви разкажат….. Купува парцели от Общината, строи и препродава.
  • Tanita Koleva Лора Минева наглост имат и безочие1
   • 1 ч.Избрано е „Най-уместни“, така че е възможно някои отговори да са филтрирани.
 • Вероника СпасоваХайде да се скриеш вече! Писна ни от твоето нищоправене 20 години, само кражби и далавери! Че имаш и наглостта да продължаваш да се буташ….9
 • Marin PetrovВреме е да дадем шанс на хората с визия !11
 • Рая ДимитроваСамо Минчо Христов ,доказал се с годините ,че действията му са в полза на обикновенните хора ! Не слушайте думите ,следете делата !
 • Detelina DimitrovaУспех. С теб сме.4
 • Marin Petrov👍👍👍
 • Недялко НиколовОлелееее
 • Тодор МарковОсвен политик каква друга професия имаш, БЕ!?! На всеки две години си кандидат за нещо. И все имате пари да плащате, за да се рекламирате по избори8
 • Орлин ТодоровНещастен охлюв!1
 • Ирина СтояноваНикога
 • Даринка ДобреваПауза на GIF файлаGIF may contain puffybear, puffy, cute, lol, happy и laughTenor1
 • Росица СтояноваФинч стикер Love, face with hearts
 • Iv LuboСмях!
 • Дамян ЖелязковНастроенковците стикер 1
 • Huba Buba

Huba BubaСтига бе пич! – Омръзна на всички! От теб полза няма никаква вече толкова години… – Никой няма да те чака да се пенсионираш с професия „паразит“. И ти и останалите инсекти, които сте се наврели в общината и държавата толкова години трябва да бъдете отстранени за да се случи нещо хубаво в града и държавата. Нали знаеш, как се отстранява паразит от тялото? – Бъди разумен и се махни до като тълпата не е озверяла и не е извадила сурвакниците. – Тя няма да пита червен ли си син ли си, кмет ли си или депутат! Напрежението в обществото расте и взривът ще бъде колосален.12

9 ч.

Tanita KolevaHuba Buba той друго неможе да работи….1

1 ч.

Huba BubaTanita Koleva Вероятно!

1 ч.

Stanimir Stanimirov🤮2