Бог да прости българската демокрация! Горката България, дето заради Бойко Рашков, може да нямаме избрано правителство! Алилуя, Алилуя!

Доживяхме, след 32 години побългарена демокрация, Бойко Рашков да е лицето на българската „промяна“.

Според партизаните на Сорос от ПП, ако той не заеме високия пост за борба с корупцията, няма да има правителство. Заради тази персона, ще строшим милиони за предсрочни избори по време на война, бежански вълна и чума.

Комунистическият следовател, който не извърши разследвания нито за Възродителния процес, нито за премълчаната авария в Чернобил. Купуваме марули, репички и какво ли не, под пролетния чернобилски дъжд. А висшата номенклатура на неговата БКП пиеше минерална вода и хапваше вносна храна в стола на хотел „Рила“.

Комунистическият следовател бе сложен от неговата партия в зората на демокрацията, за да прикрие думите „По-добре е танковете да дойдат“, изречени на 14 декември 1989 г. от Петър Младенов. През юли 1990 г. комунистическият следовател Рашков крещи на Евгений Михайлов, че десетките хиляди софиянци, които свалихме на тази дата чл. 1 от Живковата конституция, сме „копелета“. Позволява си да къса вестник “Демокрация“, на който подарих адвокатската си пишеща машина “Континентал“. Бойко Рашков не може да даде сигурност на хората, да внесе успокоение в обществото, обвързан е партийно и няма добра репутация. Това са думи на президента Петър Стоянов при отказа да назначи Рашков за главен прокурор януари 1999 г., въпреки предложението на ВСС. За президента Стоянов, който ни спаси от гражданска война, стояха 2,5 милиона избиратели. Толкова гласуваха общо за всички партии на последния парламентарен вот. Прочее, след това заваляха доклади за забавени банкови дела, контрабандата в Югославия и пр.

Анархокомунистът Рашков си позволи да нарече парламентарната опозиция „бивши“ хора и арестува незаконно нейния лидер, за което се произнесе българският съд.За 30 години демокрация Рашков натрупа имоти, на които могат да завидят и швейцарските следователи. От семпло селянче стана имотен крал! Барон фон Рашков, без когото Кирчовци, Корнелия, Чалгата и БСП-2 /ДСБ/ не могат да съставят правителство.

Българският преход е тотално провален, държавата ни няма бъдеще! Сигурно ще махнат и Орлите от Орлов мост, за да се забрави митинга на 7 юни 1990 г.

P. S.: На Запад премиерите закапаха като круши. След Джонсън в Англия, снощи каза “Чао” и Ороди в Италия. След изборите наесен, новият премиер ще е чаровната християнка Джорджия Мелони. Идва ред да се сгромоляса и Щолц в Германия. С техните санкции по техните глави.

Георги Марков