Lili Pervazova е публикувала в социалната мрежа разгромяващ коментар на поведението на Ваня Григорова в студиото на Нова телевизия. Прочетете го и кажете – съгласни ли сте с него или – НЕ!

Ето коментарът без редакция:

Госпожо Ваня Григорова, гледах участието Ви днес в Нова телевизия. Аз съм една от многото избиратели , които подкрепиха искрено кандидатурата Ви в кметските избори с вярата, че притежавате всички качества за това София да има ляво управление.

Много скоро обаче и аз , като много други, разбрах ,че това е било грешка. А пък днес Вие стигнахте дъното! Срам ме е и да повторя даже днешната Ви саркастична характеристика за лидера на партията, с гласовете на която Вие стигнахте до балотаж!

За Ваше сведение, макар и да е имала едно наум за кандидатурата Ви за кандидат кмет, Корнелия Нинова и в най-острите си изказвания за Вас е говорила като политик. Остро, категорично, нелицеприятно, но никога неуважително, нито по махленски, нито по каруцарски!

Нинова за разлика от Вас владее нервите си, госпожо! Твърда и безкомпромисна с опонента си е, но не е безцеремонна и невъздържана като Вас!

Такива като Вас досега в Парламента с лопата да ги ринеш.

Но пък Вие най-после намерихте заслуженото си място в един тандем с Мая Манолова, за който най – точен е изразът „за гърнето и похлупака“.

РР Всъщност Ваня Григорова, за която се твърди, че шеметната й кариера като синдикалист е стартирала след работата й в Отворено общество като консултант по интегрирането на ромите, не пести епитети за нито един лидер на парламентарно представена партия, което ясно показва нивото й. Интервюто й от преди ден изобщо не е първата проява на циничния й речник.