Ще работя добруджанските села да станат атрактивни за младите семейства, написа в социалната мрежа кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС – Добрич – Венета Димитрова.

Юристката, която в момента учи трето висше споделя:

Вярвам, че политиката се прави от честни хора, които поставят интересите на другите над своите лични. За това искам да Ви споделя моята мотивация защо съм кандидат за народен представител.

Бих искала и ще работя за дните, в които добруджанци ще живеят по-достойно, селата ще бъдат изпълнени с детска глъч, а вечер на пейките пред къщите баби и дядовци ще споделят мъдростта си с младите. Колкото и модерно да е времето, всички ние имаме нужда от въздух, природа, храна и човешка топлина.

За мен е изключителна привилегия да съм дъщеря на онази Добруджа, златната житница на Родината ми България. За това ще направя всичко по силите си тази златна Добруджа да бъде възродена. Животът в малките населени места да стане възможен и за младите, за да има къде да отглеждаме децата си. За да имат и те нашето щастливо детство. Да станат уверени и пълноценни граждани. А, сърцата и душите им все така да са в плодородната житница на България – Добруджа.

Само си помислете, ако внуците Ви са тук, заедно с бащите и майките им. Ако можете заедно да се радвате на успехите им. Вярвам, че всичко това е възможно, защото само заедно можем да успеем!