„Искам да знам кой тъпак затвори улиците във Варна без да организира трафика. И докога хората от общината, които се разпореждат, ще бъркат трафика с транспорта. Това, което правят с варненци от близо месец, е все едно една крава да дава по 24 литра мляко на ден и накрая да се изпикава в гюма. „

Това коментира възмутен в социалната мрежа бившият общински съветник Марио Шиваров.

Гневът му е предизвикан от това, че днес за пореден път е установил, че в града освен разкопките, липсва каквато и да е организация на трафика.

Пътувайки по Крайезерния път днес преди обед, посока Тополи от жп-гара до Топливо, ми бяха нужни 40 минути. Леките коли и тежкотоварните са в колона, а придвижването е изключително бавно. Чудя се, ако на някой не му издържат нервите, или просто му прилошее от болест, какво ще стане. Докато седях в колата, вместо да пътувам, си мислех, че е добре този, който направи варненци заложници на некомпетентността си, да ни плати горивото. И нервите! И пропиляното време!

Най-тъжно е, че дори и с разкопани основни булеварди има начин да се отпуши трафика в града. Проблемът може да се реши, но не аз съм човека, който да дава акъл на акълиите в общината.“, коментира Шиваров.

RNS