Бащата на световно известната звезда Филип Киркоров – Бедрос, ще се срещне утре с кмета на Добрич  Йордан Йорданов, съобщиха от Община Добрич.

Бедрос Киркоров, който също е певец. Той  е роден във Варна, както и именитият му син. Завършил е  музикално училище в Москва, след което за кратко работи във Варненската опера. Установява се в Москва, а след това в Новгород, като записва множество естрадни и пропагандни песни

Бащата на Филип Киркоров е специален гост и председател на журито на фестивала за музикално и танцово изкуство Stars of the world Alexandra princess angel 2019, който се провежда в к.к. „Албена“.

Фестивалът, посветен на жестоко убитата в Поморие през 2014 г. 7-годишна Алекс, се провежда за трета поредна година.

На срещата с кмета ще присъства също така Елена Пинджоян – основател и художествен ръководител на театралното студио „Непоседи“, кавалер на ордена „Служение на изкуството“ І степен, Кавалер на ордена „За милосърдие“, лауреат на премията „Добър ангел“. Тя е и автор на идеята и режисьор на ежегодния телевизионен проект, посветен на Международния ден за защита на детето „Големите и децата“.

Срещата ще бъде заснета от Роман Родин, личният оператор на Филип Киркоров. Гостите ще бъдат придружени от председателя на фен клуба на Филип Киркоров в България.

ВИДЕО Philipp Kirkorov