Ръцете на Стойчо Кацаров са омърсени. С какво този провален човек държи Румен Радев, че не го отстранява от поста? Колко човешки животи струва този министър?

Това коментира в Перущица лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

И още:

Радев от инат разболя и умори нацията. Ако иска да е премиер – да си направи партия и да спечели изборите. Радев спокойно меже да се нарече българоубиец. Виждали ли сте сертификата на Радев – кога и къде се ваксинира. Лидерите в цял свят публично се ваксинират.

Сега се хващат за ръце и викат – заразата да си отива. Когато аз предлагах заедно да работим, той излизаше с вдигнат юмрук и викаше „Борисов да си отива!“. Ето – отидохме си! Какво направиха – умориха народа, милиарди харчат без да се знае за какво, направиха външния дълг чудовищен…. цените на ток, горива, храни – всичко е на тавана. Няма никаква подкрепа за бизнеса. Това ли е промяната? Това ли искаха хората?

Излъгаха безочливо, че щяло да има 33% намаление на цената на газа. Какво правят всъщност: заявиха предварително увеличение на цената с 40%, но я вдигнаха с по-малко от заявеното и го обявиха за намаление?!

За индустрията това е тежка новина, за тях ще е по-скъпо. Абсолютен фарс!

Служебният кабинет се готви да изтегли още един държавен заем седмица преди изборите. Само за месец направиха 1, 8 млрд. дълг. Къде са парите?! Колко са отпуснатите пари за култура, образование, спорт, екология, вътрешни работи, армия или селско стопанство – нула лева. За какво са им тогава близо 2 млрд. лева?

Ако използвам техните думи, бих казал, че ако „крадат“ по 1,8 млрд. на месец, това са 21 млрд. на година. Това ни чака, ако остане на власт шайката на Румен Радев.Защо Мая Манолова изпада в истерия, че ще се броят контролните разписки от машините? Защото вече няма да могат да пипат машините. Не се нарушава машинният вот, това е проверка на резултата. Вият като ранени чакали, защото излъгаха на предишните избори.

Отново призовавам управляващите и приближените им партии да забравят за изборите, и да направим всичко възможно да спасим народа. Изборите вече нямат никакво значение при 300 починали българи за ден!