Любимецът на родната публика – Борис Солтарийски, се озова през уикенда в 5-звездния комплекс „Терма вилидж“ в Кранево. Той се похвали, че в месеците на изолация заради пандемията, е успял да заснеме видео към новата си песен – „Спри, не идвай!“. След това зададе няколко шеговити въпроси към част от плажуващите.

 

 

 

 

 

Какво още лично се случи в неделя на известният изпълнител, очаквате.

терма вилидж

Плажнаа ивица пред 5-звездния „Терма вилидж“ – перлата на Северното Черноморие, е една от най-красивите и безопасни този сезон.

Чадърите са подредени през 8 метра, което не само гарантира спокойствие и усамотение на почиващите, но е и своеобразен рекорд за родното крайбрежие – двойно по-голямо то приетото за стандартен това лято.

терма бийч

„Поставихме първите 50 чадъра, за да посрещнем гостите си в началото на юни. Първоначално ще започнем с 8 метра разстояние между чадърите и 2 метра дистанция между двата шезлонга под чадъра, като с това ще дадем по-голяма свобода, спокойствие и сигурност на нашите посетители. За удобството на нашите гости сме поставили и 5 шатри. Цената на чадър с 2 шезлонга на ден е 10 лв. Това е с 60% по-евтино от миналото лято.“

терма бийч

Плажът на „Терма вилидж“ е любим не само на българи и на румънци. Той е със ситен, златен пясък. Морето е чисто и доста метри – плитко, което го прави безопасно за възрастни и за малки. Той се намира в непосредствена близост до националния резерват Балтата, откъдето идва чистият и здравословен въздух.

терма вилидж

Плажът е част от 5-звездното бижу „Терма вилидж“, в което луксът и уютът са перфектно съчетани с възможности за отдих, възстановяване и спорт, както на семейства, така и на състезатели.

Комплексът има уникални СПА-процедури и половин дузина водни съоръжения с минерална вода. Той предлага и уникални възможности за конферентен туризъм. На негова територия е и третата в света ледена пързалка с олимпийски размери, изградена на брега на топло море.

терма еко ТЕРМА ЕКО терма терма еко
ледена пързалка

Начало