С оглед новопоявилите се медйини твърдения на бизнесмена Илия Златанов и обвинения в рейдърство, съществуват факти и обстоятелства които нелогично биват премълчавани, но излизат наяве и обществото е длъжно да ги знае, пише bunt.bg.

Публична тайна е, че семейната война между Илия Златанов и сина му Явор Златанов за бизнеса с асансьори ескалира до грозни сцени, като намеса на частни съдебни изпълнители, полиция, охранителни фирми и дори арест на сина Явор Златанов, заради което поради остра инфекция си губи единия бъбрек.

Именно заради жалбите и сигналите на бащата, сина попада в ареста и не може да се зарадва на новороденото си дете. Близки до Илия споделят, че още същата вечер бил организирал щедро парти в компания на няколко млади момичета за това, че е успял да вкара сина си в ареста, където се надявал да изгние.

На по-късен етап щял да вкара и дъщеря си в ареста, за да си правят компания.

Това му било мечтата!

За тези и много други смущаващи събития, разказва и дъщеря му Пролетина в интервю в предаването ЕвроДикоф по телевизионният канал Евроком.

 

Дъщеря му също разкрива подробности относно пребиването на мъжа й посред бял ден, некоректното отношение на Илия Златанов към своите служители, за заплахите които отправя към всеки и хвалбите за близките му отношения с всяко едно правителство.

Не на последно място изплуват и подробности около афинитета на 73-годишния бизнесмен към малолетни момичета, които обичал да примамва на своята яхта и да ги склонява към неприлични сцени.

В потвърждение на казаното от Пролетина, близки до Златанов пожелали анонимност, ни разказаха за специално направената луксозна стая с баня, към която се влиза директно от кабинета му и многобройните посещения на малолетни момичета, с които обичал да се затваря необезпокояван.

2 5

1

3 4

Дали твърденията на Илия Златанов в притискане и рекет са основателни или да очакваме скоро негови нови обвинения че медиите дали му трибуна са го използвали за PR на други хора укриващи се в чужбина, предстои да видим.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ