Китайският бизнесмен Тан ю хуей наел килъра Сии Гуан Гайя, за да елиминира бизнес конкурента му. Платил му 2 млн. йени. Последният взел парите но не искал да изпълни мократа поръчка, за това наел друг килър, на който платил 1 млн. йени. Той също не бил О.к. да убива някого, за това си наел друг изпълнител, комуто платил 870 000 йени. Поредният решил, че не си струва и наел нов килър, на който платил 770 00 йени. Той пък намерил човек, който да свърши работата още по-евтино – само за 700 000 йени. Озверял от сумата, новият намерил човек, който се ангажирал да убие бизнесмена за 100 000 йени.

Последният килър, когото ще наричаме „евтиният“, намерил в заведение поръчаният, разказал му колко пари е получил за убийството му и му споделил, че не иска да го убива. Двамата се споразумели да направят инсценировка на убийството.

След известно време поръчаният съобщил в полицията за подготвяното срещу него престъпление. Цялата верига от поръчителя през килърите била осветена и те били изправени пред съда – шестима за неизпълнена поръчка.

Всички шестима са зад решетките.

Звучи като виц, но всъщност е информация от китайски съд.