Борисов казал, че е време жените да вземат властта и да оставят мъжете с огромно его, които тласкат държавата в хаос, да си стоят вкъщи.

Няма нужда да търсят дълго такива жени- те са във ВОЛЯ!

Парламентарната ни група в 44-то НС имаше най-много жени за цялата история на Народното събрание на България. От 12 депутата 8 бяха дами.

Много се коментира ролята на жените в политиката. Всеки говори колко е важно да са повече, но на практика никой не им дава шанс, освен ние във ВОЛЯ. Нашите депутатки бяха умни, елегантни, възпитани, успели жени, добри майки и съпруги. В началото всички ги подценяваха, зради красотата им, но бързо видяха с какви силни и можещи жени си имат работа. Именно те предлагаха най-добрите решения на проблеми, свързани със семейството и жените, за децата и възрастните хора. Управлението на България има нужда точно от такива дами – като бившите депутатки от ВОЛЯ. Те отново ще са в листите! На страната не й трябват истерични, даже цинични, самозабравили се лидерки, които прескачат от партия в партия като пчелички или пък такива, които се интересуват единствено от личното си оцеляване в политиката!

Припомням ви нашия звезден дамски отбор с техния уникален клип за 8 март! Без да е празник, поздравявам всички българки, които ще ни подкрепят на предстоящите избори – именно, заради успелите жени във ВОЛЯ, които са готови да защитават правата на жените и децата, както и семейните ценности!